Grote zorg voor onze bonnenschenkers!

De buitenwereld begrijpt niet hoe wij als duivenliefhebbers in staat zijn om zoveel te realiseren voor goede doelen. Zelf sta ik er ook nog iedere keer versteld van. Dit moeten we koesteren. Daarom willen we onze bonnenschenkers met de beste zorgen omringen:

 

 

1. Samenwerking met bonnenverkoop.be

Eef Mertens is erin geslaagd om op korte termijn een uiterst professionele veilingsite op te zetten en deze te koppelen aan een legendarische klantvriendelijkheid, met veel aandacht voor de wensen van de bonnenschenker.
U wil wat extra info toevoegen? U heeft graag een andere foto? U denkt aan een bijkomende pedigree?... Eef regelt het allemaal met de glimlach, en toch heel secuur!

 

2. Samenwerking met een koerierservice

Vaak worden liefhebbers het beu om bonnen te schenken, omdat de afhandeling zoveel gedoe oplevert. De ene koper komt zijn afspraken niet na, de andere neemt een hele vrije gezinsnamiddag in beslag of "keurt" de duiven zo intensief dat ze er dagen moeten van bekomen. Daarom zetten we aan gratis koerierdienst op, uiteraard alleen voor de bonnenschenkers die daar gebruik van willen maken en die een specifieke duif aanbieden.

 

3. We verloten vier ballonvaarten onder de schenkers (2 in Nederland en 2 in België)

Wil je de wereld eens bekijken uit duivenperspectief? Wij verloten vier ballonvaarten voor twee personen. Iedere schenker krijgt zoveel lotjes als zijn bon in euro oplevert. De trekking gebeurt op 20 december...een extra cadeau onder de kerstboom!